KABA

Sustavi kontrole pristupa, evidencije radnog vremena i mehanička zaštitna sredstva

KABA je internacionalna kompanija, sa sjedištem u gradu Rümlang, Švicarska, koja zapošljava više od 8000 ljudi u više od 60 zemalja diljem Svijeta. Tvrtka je osnovana 1862. godine, a pod današnjim imenom postoji od 1995. godine. KABA nudi inovativna i potpuna rješenja za kontrolu pristupa u objekte, ustanove i ostale prostore te omogućava prikupljanje podataka prema potrebama korisnika s obzirom na sigurnosne, organizacijske, ali i ostale aspekte. U svojoj ponudi KABA, uz spomenute sustave, nudi i rješenja i usluge kao što su primjerice;

  • Automatizacija vrata
  • Zapreke i barijere
  • Cilindri i brave
  • Sustavi za kontrolu radnog vremena
  • Sustavi za identifikaciju

Duga tradicija u proizvodnji cjelokupnih sustava za kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena, te izvanredne reference izvrsni su pokazatelji pouzdanosti i učinkovitosti sustava tvrtke KABA.

 

  
 
Total Access

KABA Total Access je strategija sveobuhvatnog rješenja kontrole pristupa, registracije radnog vremena, mehaničke zaštite (zapreke, automatska vrata, cilindri, panik brave itd.), te prikupljanja podataka iz proizvodnje uz korištenje jedinstvenog medija za identifikaciju. Korisnicima KABA sustava osigurana je dugoročna kompatibilnost svih dijelova sustava.