Milestone Systems

Programska rješenja za upravljanje IP sustavima video nadzora

Tvrtka Milestone Systems osnovana je relativno nedavne 1998. godine u Kopenhagenu, Danska, i već danas je jedan od predvodnika u području razvoja programskih rješenja za upravljanje IP (engl. Internet Protocol) sustavima video nadzora. Tvrtka svoje programske pakete zasniva na otvorenim standardima što omogućava integraciju sa najboljim rješenjima i opremom dostupnim na tržištu, bez ograničenja na odabir proizvođača sklopovske opreme (engl Hardware).

XProtect programski paketi tvrtke Milestone Systems su napredni i snažni, dok istovremeno omogućavaju jednostavnost uporabe i iznimnu pouzdanost.

 

 

 

Ti paketi prodaju se putem ovlaštenih i certificiranih partnera u 115 zemalja,što je dovelo do velike raznolikosti u klijentskim instalacijama, iz svih sektora; maloprodaja, ugostiteljstvo, financije, proizvodnja, distribucija, obrazovanje, zdravstvo, komunalije, upravljanja imovinom, prijevoz, vlada, vojske…

Od prvog proizvoda, programskog paketa za IP video nadzorne sustave, izdanog 1999. godine Milestone Systems je ostao jedan od predvodnika na ovom području.