Panasonic

Sustavi i oprema za video nadzor

Panasonic je osnovan davne 1918. godine i danas predstavlja jednu od najvećih korporacija u proizvodnji elektroničkih proizvoda sastavljenu od čak 634 tvrtke diljem Svijeta. Sa sjedištem u Osaki, Japan, Panasonic zapošljava više od 360 000 ljudi s godišnjom prodajom većom od 83 milijarde eura.

ECCOS inženjering zastupa i distribuira proizvode i rješenja konzorcija Panasonic iz segmenta sustava i opreme za video nadzor. Panasonic sa više od 50 godina inovacija u profesionalnim rješenjima video nadzora, postao je sinonim za pouzdanost i kvalitetu u sustavima video nadzora.

 

 

Od analognih i mrežnih IP (engl. Internet Protocol) kamera i video snimača, do monitora i upravljačkih jedinica te s cijelim rasponom ostalih proizvoda, jedan je od rijetkih proizvođača koji je u stanju ponuditi cjelokupne sustave zasnovane isključivo na vlastitoj opremi i rješenjima. Koristeći Panasonic rješenja, ECCOS inženjering nudi svojim korisnicima najbolje uvjete prilikom dizajna, projektiranja, instalacije i održavanje sustava te, posredno, mnogo isplativiji sustav zasnovan na opremi vrhunske kakvoće.