Rosemount TankRadar

Radarski sustavi za mjerenje razine u spremnicima

Rosemount TankRadar je tvrtka osnovana 1983. godine kao potomak avionske industrije tvrtke Saab. Od 2001 godine tvrtka je u vlasništvu korporacije Emerson te je time postala dio Rosemount Inc. divizije. Rosemount TankRadar svojom svojim izumom radarskog mjerila bitno je unaprijedila sustave za mjerenje razine u brodskim i kopnenim spremnicima. Radarsko mjerenje razine postao je globalni standard s kojim se uspoređuje sva konkurencija, zahvaljujući visokoj točnosti i pouzdanosti koja proizlazi iz beskontaktnog principa mjerenja.

 

 

 

 

 

Sustav se može koristiti za inventurno ili obračunsko mjerenje za što posjeduje certifikat Državnog Zavoda za Mjeriteljstvo Republike Hrvatske.

 

 

 

Rosemount Tank Gauging radarski sustav mjerenja razine tvrtka ECCOS inženjering implementira od samih svojih početaka. Sustav pruža korisnicima (naftna i procesna industrija) konstantni uvid u stanje svih bitnih parametara vezanih za korisnički spremnički prostor. Sustav se temelji na preciznim radarskom mjerilima razine Raptor, Rex i Pro koja se spajaju na TankMaster SCADA (engl. Supervisory Control and Data Acquisition) programsku opremu specijalno razvijenu za daljinski nadzor spremničkog prostora. Grafičko sučelje korisniku u svakom trenutku daje uvid u razinu, temperaturu, količinu odnosno volumen i niz drugih informacija o spremnicima.

Rosemount Tank Gauging radarski sustav za mjerenje razine u spremnicima omogućuje najkvalitetniji nadzor i zaštitu spremničkog prostora te sprječava gubitak vrijednih energenata.