SkiData

Parkirališni sustavi i sustavi pristupa posjetitelja

Skidata je austrijska tvrtka specijalizirana za proizvodnju sustava za kontrolu i naplatu parkiranja pod nazivom Parking.Logic te sustava za kontrolu pristupa posjetitelja u javne objekte (stadioni, arene i sl.) naziva Handshake.Logic. Rješenja tvrtke Skidata na polju naplate parkiranja i kontrole pristupa dizajnirana su s ciljem postizanja što veće razine profitabilnosti i ekonomske učinkovitosti.

Neke prednosti koje korisnici proizvoda tvrtke Skidata ostvaruju su zaštita ulaganja zahvaljujući dugom životnom vijeku proizvoda (izrađeni od materijala koji omogućavaju dugotrajno i sigurno korištenje), kontinuirani razvoj i prilagodba u skladu s njihovim potrebama, otvoreno sučelje za integraciju sa sustavima ostalih proizvođača strojne i programske opreme (rezervacijske platforme, sustavi za prepoznavanje registarskih tablica i nadzor parkirnog mjesta, sustavi za plaćanje kreditnim karticama i SMS-om itd.). Sustavi tvrtke Skidata omogućavaju nadzor i kontrolu s udaljenih lokacija, centralizirano upravljanje umreženim parkiralištima, brzo procesiranje vozila te detaljno izvještavanje.

 

 

 

Skidata je u mogućnosti korisnicima svojih sustava ponuditi zaokruženu paletu potrebnih uređaja: ulazno / izlazne kolone s čitačima kartica (barkod, magnetske i beskontaktne kartice), rampe, automatske naplatne jedinice, centralne jedinice s opcijom ručne naplate te svu ostalu strojnu i programsku opremu potrebnu za upravljanje sustavom naplate parkiranja.