Stentofon (dio Zenitel grupe)

Interkom sustavi

Tvrtka Zenitel osnovana je 1901. godine i od tada je postala vodeći svjetski proizvođač komunikacijskih sustava namijenjenih komunikaciji u zahtjevnim i ekstremnim okolinama. Ključni brandovi odnosno marke unutar Zenitel grupacije su:

  • Stentofon
  • Vingtor
  • Chuchubi

Stentofon je u svijetu prepoznat kao jedan od vodećih brandova za integrirane interkom sigurnosne komunikacijske sustave odnosno elektroničke komunikacijske sustave namijenjeni korištenju od strane ograničenog broja korisnika. Stentofon je također prepoznat kao jedan od najfleksibilnijih, najkvalitetnijih i najboljih interkom sustava današnjice. Zahvaljujući visokoj kvaliteti izrade i kristalno čistom zvuku Stentofon interkom sustavi omogućavaju komunikaciju u kritičnim situacijama u najtežim uvjetima rada, kada je ona najpotrebnija.

 

 

Sustavi su namijenjeni korištenju u školama, bolnicama, zatvorima, zrakoplovnim lukama, industriji i zgradarstvu te ostalim lokacijama u kojima je potrebno osigurati pouzdanu komunikacije.

Stentofon interkom sustav koristi najsuvremeniju tehnologiju kako bi osigurao nesmetanu komunikaciju u kritičnim situacijama. Zahvaljujući podršci za razne protokole  interkom sustav je moguće povezati sa ostalim otvorenim oblicima komunikacije kao što su telefoni, mobilni uređaji ili drugi interkom sustavi. Putem podatkovnih veza interkom sustav moguće je povezati sa sigurnosnim sustavima kao što su video nadzor i kontrola pristupa odnosno centralno nadzornim upravljačkim sustavima. Također interkom sustav je moguće povezati sa sustavima razglasa i uzbunjivanja te bolničkim pozivnim sustavima.