Razvoj programskih rješenja

Kada je u pitanju integracija različitih sustava, Eccos se gotovo u potpunosti oslanja na vlastita rješenja i znanje svojih inženjera, što nam omogućuje razvoj središnjih aplikacija potpuno prilagođenih korisnicima i specifičnim projektima.

Eccos pokriva cijeli spektar djelatnosti s područja tehničke zaštite – videonadzor i protuprovalne sustave, sustave kontrole pristupa osoba i vozila, sustave dojave požara i gašenja plinom, sustave plinodojave, nadzora čuvarske službe, sigurnosnih ulaza, zaštite perimetra, GPS-a itd. Sve ove sustave moguće je integrirati, nadzirati ih i upravljati njima preko računala, odnosno jedinstvene krovne aplikacije.

Kada su u pitanju troškovi implementacije i uporabe aplikacije, na ovaj se način ostvaruju velike uštede te se stvaraju uvjeti za pravovremeno reagiranje i otklanjanje potencijalnih kriznih situacija.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi renomiranih svjetskih proizvođača te znanju, predanosti i iskustvu naših inženjera, naša projektna i programska rješenja pouzdana su, učinkovita i usklađena sa svim potrebama i željama korisnika. Osobito se ponosimo aplikacijom Epsimax, jedinstvenim rješenjem za integraciju sustava tehničke zaštite, platformom ESCEP za uspostavu koncepta pametnog grada (smart city) te sustavom ICMS za praćenje unutrašnje korozije cjevovoda.