Razvoj programskih rješenja

Kada je u pitanju integracija različitih sustava, Eccos se gotovo u potpunosti oslanja na vlastita rješenja i znanje svojih inženjera, što nam omogućuje razvoj središnjih aplikacija potpuno prilagođenih korisnicima i specifičnim projektima.

Eccos pokriva cijeli spektar djelatnosti s područja tehničke zaštite – videonadzor i protuprovalne sustave, sustave kontrole pristupa osoba i vozila, sustave dojave požara i gašenja plinom, sustave plinodojave, nadzora čuvarske službe, sigurnosnih ulaza, zaštite perimetra, GPS-a itd. Sve ove sustave moguće je integrirati, nadzirati ih i upravljati njima preko računala, odnosno jedinstvene krovne aplikacije.

Kada su u pitanju troškovi implementacije i uporabe aplikacije, na ovaj se način ostvaruju velike uštede te se stvaraju uvjeti za pravovremeno reagiranje i otklanjanje potencijalnih kriznih situacija.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi renomiranih svjetskih proizvođača te znanju, predanosti i iskustvu naših inženjera, naša projektna i programska rješenja pouzdana su, učinkovita i usklađena sa svim potrebama i željama korisnika. Osobito se ponosimo aplikacijom Epsimax, jedinstvenim rješenjem za integraciju sustava tehničke zaštite, aplikacijom Orgman, računalnim sustavom za upravljanje sigurnošću i održavanjem, flatformom ESCEP za uspostavu koncepta pametnog grada (smart city) te sustavom ICMS za praćenje unutrašnje korozije cjevovoda.