Novosti

Rekonstrukcija hotela Excelsior u Dubrovniku – odraz Eccosove snage i profesionalnosti

Eccos je u rekonstrukciji hotela bio zadužen za postavljanje svih električnih sustava i instalacija, sustava dojave požara i protupanične rasvjete te za nadogradnju i modernizaciju instalacija pametnih soba te sustava videonadzora i ozvučenja. Najveći i iznimno ozbiljan izazov bio je nerealno kratak rok koji je investitor postavio izvođačima radova. Aktualni sustavi u hotelu bili su toliko stari i neučinkoviti da je bilo neophodno temeljito ih obnoviti do početka kongresne i turističke sezone, dakle u samo nekoliko mjeseci. Svi su pregradni zidovi srušeni, tako da nije bilo prostorija, a nakon ponovne izgradnje bilo je potrebno provući potpuno nove instalacije i gotovo iz temelja izgraditi nove sustave ili nadograditi postojeće.

Održan ECCOS dan 2017.

ECCOS je 7. prosinca 2017. u zagrebačkom hotelu Antunović održao još jedan ECCOS dan, godišnji događaj na kojem tradicionalno okupljamo svoje klijente, partnere i suradnike s hrvatskog i inozemnih tržišta. Više od 250 sudionika i ove je godine imalo priliku poslušati naše uspješne poslovne rezultate u 2017. godini te planove i ugovorene projekte za 2018. godinu, koji opsegom posla i vrijednošću ugovora očekivano nadmašuju dosadašnje, također uspješne projekte.

Eccos aplikacijom Epsimax objedinio sustave tehničke zaštite svih Plivinih objekata

Trenutačno Epsimax povezuje četiri Plivina objekta u Hrvatskoj (2 u Zagrebu, 1 u Karlovcu i 1 u Savskom Marofu) te objekt u Sarajevu, a uskoro će se povezati i objekti u Bukureštu, Ljubljani i Beogradu.