Novosti

Sudjelovali smo 19. međunarodnoj konferenciji – Menadžment i sigurnost M&S 2024

U organizaciji Europskog društva inženjera sigurnosti (ESSE), od 14. do 15. lipnja održana je 19. međunarodna stručna konferencija „Menadžment i sigurnost M&S 2024“ s temom „Digitalizacija i sigurnost. Konferencija se održala online i uživo u Stubičkim Toplicama i okupila je brojne stručnjake iz zaštite i zdravlja na radu. Program konferencije je upotpunio i Eccosov specijalist za prodaju i projekte, Tomislav Lacković, predavanjem na temu Energetska učinkovitost na primjeru trgovačkog lanca.

Ponosno dijelimo prilog iz emisije Koordinacija o temi opremanja tunela Učka naprednim sigurnosnim sustavima

Eccos oprema drugu cijev tunela s najsuvremenijom opremom za napajanje, rasvjetu, signalizaciju i ventilaciju, protupožarnim, komunikacijskim i videonadzornim sustavom zaštite te sustavima za upravljanje prometom i signalizacijom kako bi se postigli najviši standardi sigurnosti prometa u tunelu.

Konferencija ESG – Održiva budućnost

Proteklog tjedna sudjelovali smo na konferenciji ESG – Održiva budućnost u Zagrebu u organizaciji Lider media. Konferencija se bavila okolišnim, društvenim i upravljačkim (ESG) faktorima te njihovim utjecajima na društvo, a naš direktor prodaje Ivan Bilać sudjelovao je u panelu S – društveni kriteriji.