Novosti

Epsimax video modul za potpunu kontrolu stanja u prometu tunelom Učka

Za optimalno i sigurnije putovanje Istarskim ipsilonom brine se BINA-Istra, a tome je pridonio i najnoviji projekt modernizacije nadzornog centra tunela Učka; zamjena video zida te nadogradnja postojećeg sustava video nadzora. Eccos je realizirao projekt vlastitim aplikativnim rješenjem Epsimax.

Održana je konferencija Smart Cities 2020 – implementacija pametnih rješenja u gradove nužna su za njihov održivi razvoj

Održana je Liderova konferencija Smart Cities koja se organizira u svrhu promicanja održivog napretka gradova. Neke od tema obrađenih tema kroz prezentacije i panel rasprave bile su smanjenje emislije štetnih plinova, energetska učinkovitost, zbrinjavanje otpada te pametna mobilnost i digitalizacija gradova gdje je raspravi pridonio i Eccosov direktor prodaje Ivan Bilać.

Otvorenje šibenske Poljane – uz novi izgled središnjeg gradskog trga Šibenik je povećao parkirališne kapaciteta grada za građane i turiste

Otvorena je Poljana – središnji trg grada Šibenika. Poljana je novo moderno gradsko šetalište koje je također poslužilo za povećanjem parkirališnih kapaciteta grada. Projekt uključuje građevine javne i društvene namjene, a Eccos je, između ostalog, implementirao rješenja za parking za troetažnu garažu koja se nalazi ispod samog trga.