Novosti

Eccos je sudjelovao na konferenciji Hrvatski dani sigurnosti 2019.

Hrvatski dani sigurnosti, konferencija koju organizira Hrvatska udruga menadžera sigurnosti, održana u Opatiji 23. – 25. listopada 2019. namijenjena je publici zainteresiranoj za nove oblike sigurnosti, što je ujedno bila i tema ovogodišnje konferencije.

Putnička luka Gaženica proglašena je lukom godine na sajmu Seatrade Europe

Zadarska putnička luka Gaženica, jedan od naših značajnijih projekata, proglašena je lukom godine na prestižnom sajmu kružnih putovanja Seatrade Europe održanom u Hamburgu. Glavni izvođač radova na luci bila je građevinska tvrtka Strabag dok je Eccos u novoj zgradi putničkog terminala bio zadužen za izvođenje svih električnih sustava i instalacija, sustava tehničke zaštite, naplate parkiranja, alarmnog ozvučenja i razglasa itd.

Fazno izvođenje podatkovnog centra APIS IT-a

Krenuli smo u još jedan zanimljiv i sofisticirani projekt – izvođenje podatkovnog centra tvrtke APIS IT koje će obuhvatiti različite vrste radova kako bi se podigla raspoloživost kritičnih infrastrukturnih sustava, smanjio rizik od unutrašnjih i vanjskih utjecaja te omogućilo bolje funkcionalno povezivanje prostora i opreme.