Novosti

Konferencija Sigurnost 22 okupila je široku zajednicu stručnjaka iz sigurnosti

Visoka škola za sigurnost je organizirala konferenciju „Sigurnost 22“ koja je okupila širu zajednicu stručnjaka iz područja sigurnosti. Kao partneri Visoke škole za sigurnost, rado se odazovemo događanjima pa je tako naš direktor prodaje, mr. sc. Ivan Bilać, dipl. ing. el., održao predavanje na temu „Hrvatska pamet za sigurnu Europsku komisiju“, a Eccosov direktor razvoja, dr. sc. Dejan Čakija, je sudjelovao u panel raspravi o poslovnoj i kibernetičkoj sigurnosti.

Konferencija Sigurnost cestovnog prometa

Časopis Zaštita je pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova RH organizirao konferenciju „Sigurnost cestovnog prometa“ kako bi ukazali na važnost preventivnih mjera u prometu, ali i ponudili odgovore kako prometnice učiniti sigurnijima. Naš direktor prodaje, Ivan Bilać, pridonio je konferenciji prezentacijom „Cjeloviti uvid u stanje prometa Istarskim ipsilonom i tunelom Učka“ te sudjelovanjem u panel raspravi o mogućnostima podizanja razine sigurnosti u prometu implementacijom naprednih tehnoloških rješenja.

Posjetili smo najveći sigurnosni sajam u Europi – IFSEC International

Posjetili smo IFSEC International u Londonu, najveći europski sajam koji je okupio preko 600 izlagača te više od 20 tisuća posjetitelja iz područja tehničke zaštite i sigurnosti. Imali smo priliku vidjeti brojne izlagače s rješenjima iz područja kontrole pristupa, videonadzora, zaštite perimetra, kibernetičke sigurnosti, zaštite od požara i mnoge druge te upoznati novitete trenutnih partnera s kojima uspješno surađujemo.