Novosti

Sudjelovali smo na konferenciji Vatrodojava i zaštita od požara

Održana je još jedna konferencija Vatrodojava i zaštita od požara u organizaciji časopisa Zaštita koja obrađuje razne stručne teme iz područja vatrodojave. Preko dvjesto sudionika imalo je priliku čuti zanimljiva izlaganja i slušati o zanimljivim stručnim temama, a naš specijalist za projekte i prodaju, Tomislav Lacković, sudjelovao je u panel raspravi o novim tehnološkim rješenjima u vatrodojavnim i protupožarnim sustavima.

Edukacija i druženje povodom 25 godina Eccosa

Povodom proslave 25 godina našeg uspješnog poslovanja, u Vodicama u hotelu Olympia, organizirali smo internu edukaciju za sve naše zaposlenike. Pravila i kodeks ponašanja, što i gdje i kako radimo te koji su aktualni projekti i planovi za daljnji razvoj bili su neki od tema održanih prezentacija. Nismo zaboravili ni na izgradnju timskog duha, pa smo se u sklopu edukacije zabavili kroz kajak turu na Zrmanji i ponovili kako su bitni dijelovi uspjeha upravo timski rad i zajedništvo.

Stručni skup Vision Zero

Sudjelovali smo na stručnom skupu Vision Zero – sigurnost cestovnog prometa održanom u Zagrebu u organizaciji časopisa Poslovni dnevnik. Cilj ovakvog okupljanja bio je upozoriti na najčešće uzroke prometnih nesreća te ključne indikatore i slabosti koji stoje na putu postizanja ciljeva Nacionalnog plana sigurnosti kojim bi se ostvario cilj Vision Zero – plan kojim bi Europa trebala postati do 2050. g. prvi kontinent bez smrtno stradalih na cestama. Drago nam je da smo kroz zanimljiv skup imali priliku razmijeniti i čuti mišljenja i ideje koja mogu unaprijediti prometni sustav i pomoći pri ostvarenju tog cilja.