Novosti

Zlatno partnerstvo s Axisom

Axis kontinuirano ulaže u svoju mrežu partnera, a njihov partnerski program namijenjen je tvrtkama koje posjeduju znanje o najnovijim tehnologijama industrije mrežnog videa i koja kreiraju cjelovita rješenja kroz dizajn sustava, podršku, integraciju i instalaciju. Ponosni smo što smo postali Axisov zlatni partner i što je naša stručnost prepoznata od strane svjetskih proizvođača kao što je Axis. Vjerujemo u daljnju uspješnu i dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Humanitarna akcija za Dječji dom Zagreb

Na Eccos danu održanom u prosincu 2023. godine iskoristili smo priliku i organizirali smo humanitarnu akciju za Dječji dom Zagreb. Zajedno s našim klijentima i poslovnim partnerima prikupili smo iznos od preko 3.000 €. Taj iznos smo mi rado udvostručili te je ukupno uplaćeno Dječjem domu Zagreb 6.500 €.

Eccos dan 2023. – 25 godina uspješnog poslovanja

U petak, 8. prosinca, održan je tradicionalni Eccos dan. Ove godine ujedno smo obilježili i 25 godina našeg uspješnog poslovanja, a rođendanskom slavlju u Hotelu Antunović nazočilo je četristotinjak cijenjenih klijenata, suradnika i partnera, ali i samih Eccosovaca.