Novosti

Sudjelovali smo 19. međunarodnoj konferenciji – Menadžment i sigurnost M&S 2024

18.6.2024.

U organizaciji Europskog društva inženjera sigurnosti (ESSE), od 14. do 15. lipnja održana je 19. međunarodna stručna konferencija „Menadžment i sigurnost M&S 2024“ s temom „Digitalizacija i sigurnost“. Konferencija se održala online i uživo u Stubičkim Toplicama i okupila je stručnjake iz zaštite i zdravlja na radu iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i drugih europskih zemalja.

Program konferencije upotpunio je i Eccosov specijalist za prodaju i projekte, Tomislav Lacković, predavanjem na temu Energetska učinkovitost na primjeru trgovačkog lanca. U svom stručnom radu istog naziva definirao je prijedloge mjera i aktivnosti za poboljšanje energetske učinkovitosti prodajnog mjesta temeljene na analizi rezultata dobivenih pri dugoročnom praćenju potrošnje  električne energije, vode, plina te nadzoru temperature i upravljanja grijanjem, ventilacijom i hlađenjem.

Racionalno gospodarenje električnom energijom i drugim energentima osim što smanjuje ukupne troškove održavanja objekata, istovremeno predstavlja znatan doprinos zaštiti okoliša.

Sustavi nadzora potrošnje i kvalitete električne energije i ostalih energenata (plin, voda i sl.)  te elemenata (temperatura, vlaga i dr.) koje nudi Eccos rezultat su kombinacije dugogodišnjeg iskustva inženjera i vrhunske opreme renomiranih svjetskih dobavljača.
Više o tome pročitajte ovdje.