Tvrtka

Ako želite saznati
više o Eccosu
preuzmite dokument u PDF-u

Impressum

 • ECCOS-INŽENJERING d.o.o.
 • Uprava društva: Krešimir Paić, Silvio Preglej
 • IBAN HR1424020061100060771 kod Erste & Steiermärkische Bank d.d.
 • Temeljni kapital: 60.000 kn uplaćen u cijelosti
 • Trgovački sud u Zagrebu
 • MBS: 080115156
 • OIB: 71629027685

O nama

Od pokretanja 1998. godine u Zagrebu do danas, Eccos se profilirao u visokotehnološku tvrtku koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.  Ova visokoprofesionalna i tehnološki suvremena tvrtka ima bogato iskustvo u projektima tehničke zaštite, audiovizualnih komunikacija, parkirališnih sustava, razvoja programskih rješenja, podatkovnih centara, automatizacije, energetske učinkovitosti i elektroinženjeringa. Naša rješenja namijenjena su izgradnji sigurnosnih sustava u industriji, zgradarstvu, financijskim ustanovama, energetici, prometu, zdravstvu, obrazovanju, turizmu i drugim područjima. S ciljem ostvarenja vizije prisutnosti u Europi Eccos ima urede u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Kölnu (Njemačka) i Bruxellesu (Belgija) te partnere u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji i Srbiji, a realizirani projekti i reference nedvojbeno potvrđuju našu kvalitetu i konkurentnost na svim tržištima.

Misija i vizija

Naša je misija unaprijediti poslovanje u segmentima tehničke zaštite, audiovizualnih komunikacija, parkirališnih sustava, razvoja programskih rješenja, podatkovnih centara, automatizacije, energetske učinkovitosti i elektroinženjeringa u industriji, energetici, zgradarstvu, prometu i drugim područjima provođenjem tehnološki naprednih projekata temeljenih na integraciji različitih sustava u cjelovita i ekonomična rješenja.

Naša je vizija postati jedan od vodećih integratora sustava na projektima spomenutih djelatnosti u Hrvatskoj i inozemstvu.

Eccosov tim

Pokretačka snaga koja stoji iza Eccosova uspjeha više je od 140 energičnih i propulzivnih djelatnika s velikim iskustvom u projektiranju, izvođenju i održavanju kompleksnih rješenja. Obrazovanjem i usavršavanjem kroz stručne seminare naši se zaposlenici kontinuirano upoznaju s najsuvremenijim tehnologijama i novim trendovima tehnološkog razvoja.

Ulaganjem u svoj tim brinemo o vlastitoj budućnosti i potičemo zadovoljstvo svojih klijenata, kojima u svakom trenutku možemo ponuditi najmodernija svjetska rješenja na područjima našeg djelovanja ili im tehničkim savjetima pomoći pri odlučivanju o nabavi, izvođenju i održavanju.

Usluge:

 • Projektiranje sustava tehničke zaštite i audiovizualnih komunikacija, parkirališnih sustava, podatkovnih centara, sustava automatizacije i energetske učinkovitosti te električnih sustava i instalacija u industriji, energetici, zgradarstvu, prometu i drugim područjima;
 • Izvođenje navedenih sustava, pri čemu naši inženjeri i tehničari rade s opremom iskusnih i provjerenih partnera;
 • Održavanje instaliranih sustava i briga o njihovu radu uz tehnička dežurstva 0-24 kao i različite razine usluga servisa i održavanja, ovisno o vrsti ugovora o održavanju;
 • Savjetovanje – od ideje kako nešto riješiti do uspješne primjene rješenja. Dugi niz godina zajedno sa svojim klijentima razvijamo i gradimo napredne sustave u skladu s najsuvremenijim tehničkim i tehnološkim dostignućima;
 • Razvoj vlastitih softverskih i hardverskih rješenja za integrirane i specijalne sustave prilagođene zahtjevima korisnika.