Audiovizualne komunikacije

Ostali komunikacijski sustavi

Među ostale komunikacijske sustave koje nudi Eccos u suradnji s partnerima ubrajaju se multimedijski sustavi, sustavi bolničke signalizacije i poziva u slučaju nužde.

Multimedijski sustavi sastoje se od više cjelina (audiosustavi, videosustavi, rasvjeta) kojima upravljaju napredni jedinstveni upravljački sustavi koji automatiziraju rad audio- i videoopreme, rasvjete, zasjenjivača, zavjesa itd. Na temelju znanja i iskustva, u suradnji s partnerima nudimo cjelovita rješenja za
razglasne i mikrofonske sustave, audiosustave za gluhe i nagluhe osobe, videoprojekcije i konferencije, digitalno oglašavanje, interaktivne informativne sustave te rasvjetu za kongresne i polivalentne dvorane i muzeje.

Sustavi bolničke signalizacije i poziva u slučaju nužde temelje se na najmodernijoj IP tehnologiji koja prema potrebi može podržavati govor na razini sobe, odnosno na razini kreveta, tj. pacijenta. Zahvaljujući iznimnoj zvučnoj kvaliteti, sigurnosnim protokolima i standardima, naprednim komunikacijskim funkcijama te modularnim, fleksibilnim i jednostavno proširivim rješenjima, sustavi bolničke signalizacije odgovaraju specifičnim zahtjevima svakog korisnika.

Moderni komunikacijski sustavi za bolnice te domove za starije i nemoćne osobe olakšavaju medicinskom osoblju skrb o bolesnima i nemoćnima, a pacijentima i štićenicima pružaju osjećaj udobnosti i sigurnosti. Osim komunikacijskih terminala, sustav podržava i ostale multimedijalne sadržaje kao što su telefon, televizija, internet i sl., čime se više konvencionalnih sustava objedinjuje u jedan sustav.

Više o sustavima bolničke signalizacije koje nudimo možete pročitati ovdje

PARTNERI