Audiovizualne komunikacije

Bolnički komunikacijski sustavi

Moderni komunikacijski sustavi za bolnice te domove za starije i nemoćne osobe osnova su za uspostavu sigurne zdravstvene ustanove,  a osim što se njihovom implementacijom pacijentima i štićenicima pruža osjećaj udobnosti i sigurnosti,  istovremeno se olakšava posao osoblja i administracija same ustanove.

Sustavi bolničke komunikacije temelje se na najmodernijoj IP tehnologiji koja prema potrebi može podržavati govor na razini sobe, odnosno na razini kreveta, tj. pacijenta. Zahvaljujući iznimnoj zvučnoj kvaliteti, sigurnosnim protokolima i standardima, naprednim komunikacijskim funkcijama te modularnim, fleksibilnim i jednostavno proširivim rješenjima, sustavi odgovaraju specifičnim zahtjevima svakog korisnika.

Osim bolničke signalizacije, osnovnog pozivanja u pomoć i komunikacije sa zdravstvenim osobljem, implementacijom naprednih funkcionalnosti pacijenti mogu samostalno daljinski upravljati svjetlom, zavjesama, itd., pristupati raznim kanalima multimedije (telefon, televizija, internet) te koristiti usluge naručivanja hrane i pića, novina i sl., čime se objedinjuje više konvencionalnih sustava.

Više o sustavima bolničke signalizacije koje nudimo možete pročitati ovdje.