Novosti

Održan je Eccos dan 2022.

05.12.2022.

U petak, 2. prosinca, održali smo tradicionalni Eccos dan. U Hotelu Antunović okupilo se tristotinjak naših klijenata, suradnika i partnera, ali i samih Eccosovaca te smo na taj način obilježili još jednu uspješnu godinu, odnosno iznimno u ovom slučaju nakon dvije godine pauze, uspješne protekle tri godine.

U predavačkom dijelu prvo se direktor Eccosa, Krešimir Paić, obratio okupljenima i izložio najveće realizirane projekte u protekle tri godine te podijelio planove za budućnost. Osim kratke priče o tvrtki i njezinom napretku i rastu u odnosu na 2019. godinu, Paić se pohvalio i produljenjem ugovora s Europskom komisijom te prvim ugovorenim poslovima sestrinske tvrtke Deccos (osnovane 2020. godine) sa sjedištem u Kölnu. Eccos trenutno sudjeluje u realizaciji najvećih projekata u Hrvatskoj: na opremanju druge cijevi tunela Učka te na rekonstrukcijama dionica željezničke pruge Hrvatski Leskovac – Karlovac te dionici Križevci – Koprivnica – državna granica. Paić je sve to objedinio u motivacijsku i inspirativnu prezentaciju te se zahvalio svima na uspješnoj suradnji.

U istom inspirativnom tonu nastavio je i naš veslač Damir Martin, višestruki osvajač olimpijskih, svjetskih i europskih medalja.

U motivacijskom govoru iznio je svoju životnu priču koju je, unatoč svim teškim trenutcima i preprekama, odlučio  uvijek gledati s vedre strane te se svojim pozitivnim stavom, upornošću i vrijednim radom zauvijek upisao u povijest hrvatskog, ali i svjetskog sporta. Dejan Čakija, direktor odjela za istraživanje i razvoj priredio je prezentaciju na temu nove platforme za korisničku podršku koja će uvelike poboljšati suradnju i komunikaciju između Eccosa i klijenata, omogućiti jednostavniji način prijave problema te praćenje stadija obrade prijave, a ujedno i Eccosu omogućiti bolji nadzor kvalitete usluge.
Posljednje predavanje održao je Stjepan Šurmanović iz partnerske tvrtke Axis gdje je predstavio pametna rješenja iz područja videoanalitike i Axisove pametne videokamere koje se svojom EDGE tehnologijom savršeno nadopunjuju s Eccosovim vlastitim programskim rješenjem za integraciju – Epsimaxom.

Osim predavačkog dijela okupljeni su imali prilike za neformalna druženja u pauzama između predavanja te na svečanom predblagdanskom ručku, a u sklopu Eccos dana premijerno je prikazan i Eccosov promotivni video koji ćete uskoro moći vidjeti na Eccosovim kanalima.