Novosti

Bili smo dio Dana karijera na Veleučilištu studija sigurnosti

08.2.2023.

U subotu, 4. veljače, na Veleučilištu studija sigurnosti održan je dan karijera s ciljem povezivanja studenata i tvrtki iz različitih domena sigurnosti. Ideja događanja bila je da se studenti upoznaju s tvrtkama te poslovima odnosno pozicijama unutar njih gdje bi se mogli pronaći u razvoju karijere.

U kampusu VSS-a okupili su se studenti Veleučilišta te predstavnici brojnih tvrtki. Uvodni govor održao je novoizabrani dekan veleučilišta, dr.sc. Luka Leško, DBA, koji je ukratko prisutne predstavnike upoznao s Veleučilištem te potaknuo studente da izvuku najviše iz Dana karijera. U prvom bloku predavanja je naša voditeljica marketinga, Vesna Podgajski, uz prezentacije tvrtki Span, March McLennan, Spegra i Securitas, predstavila Eccos te faze pri realizaciji cjelovitog sigurnosnog sustava. Potom je uslijedio dio za neformalno druženje sa studentima nakon kojeg su tvrtke Croatia osiguranje, Orsus grupa, Abeceda zaštite, Victor Enery i Anparo odradile drugi blok predavanja te svojim izlaganjima dan karijera privele kraju.

Drago nam je da smo bili dio Dana karijera i na taj način pridonijeli povezivanju akademske i poslovne zajednice, a kao partner Veleučilišta studija sigurnosti rado podržavamo takav tip događanja.