Novosti

Eccos dan 2018. – Eccos proslavio 20 godina poslovanja

13.12.2018.

Tvrtka Eccos održala je 30. studenog 2018. u zagrebačkom hotelu Antunović još jedan Eccos dan, godišnji događaj na kojem tvrtka tradicionalno okuplja svoje klijente, partnere i suradnike s hrvatskog i inozemnih tržišta. Ove je godine Eccos dan uveličan i velikom proslavom Eccosovog 20. rođendana koja je potrajala dugo u noć.

Više od 300 sudionika i ove je godine imalo priliku čuti o Eccosovim uspješnim poslovnim rezultatima u posljednjih 20 godina, s naglaskom na protekloj 2018. godini, te njihove planove i ugovorene projekte za 2019. godinu.

Eccos je tijekom dvosatnog konferencijskog programa održao tri predavanja, dok je četvrto predavanje održala gđa Sanja Beljan iz tvrtke A1 Hrvatska, Eccosovog dugogodišnjeg klijenta i zadovoljnog korisnika njihovih usluga.

Direktor Eccosa Krešimir Paić u uvodnoj je prezentaciji prikazao Eccosov razvojni put, koji je tekao od trojice pokretača tvrtke koji su svoje prve poslovne pothvate dogovarali iz unajmljene sobice unajmljenog stana, preko krize 2009. i 2010. godine, tijekom koje je prihod pao, ali je zato broj zaposlenih ostao nepromijenjen, pa sve do  brojnih milijunskih poslova od velikog značaja ne samo za Eccos, nego i za Hrvatsku.

Eccosov direktor razvoja Dejan Čakija u drugom je predavanju prikazao moderna rješenja za pametne gradove, osobito ističući novu platformu Eccos Smart City Enablement Platform, univerzalno komunikacijsko sučelje za sve sudionike parkirališnog procesa, kako na zatvorenim tako i na otvorenim parkiralištima.

Gostujuća predavačica iz tvrtke A1 Hrvatska, gospođa Sanja Beljan, prezentirala je objedinjenje sustava tehničke zaštite s poslovnim sustavom tvrtke A1 Hrvatska (service desk). Integracija je naravno, napravljena Eccosovom aplikacijom Epsimax, kojom su, između ostalog, integrirani svi postojeći sigurnosni sustavi tvrtke, a to su sustav videonadzora, protuprovale, evidencije radnog vremena, najave posjetitelja, automatskog prepoznavanja registarskih oznaka, upravljanja parkiralištem te najmoderniji sustav kontrole pristupa očitanjem dlana.

U posljednjem je predavanju Eccosov direktor prodaje Ivan Bilać predstavio Eccsov najveći projekt cjelovitog elektroinženjeringa i ujedno najveći projekt u 2018. godini, a radi se o uvođenju svih električnih sustava i instalacija u novoj trajektnoj luci Gaženica.

Eccos dan 2018. bio je očekivano najuspješniji dosad, prikazana rješenja potvrdila su Eccosovu ozbiljnost, stručnost i profesionalnost, a rekordno velik odziv znak je prihvaćenosti tvrtke kao ozbiljnog partnera i konkurencije vrijedne poštovanja.