Novosti

Eccos je posjetio Intertraffic sajam u Amsterdamu

05.4.2022.

Od 29. ožujka do 1. travnja prisustvovali smo sajmu namijenjenom za stručnjake u prometnoj tehnologiji iz cijelog svijeta – Intertraffic Amsterdam gdje su predstavljena najnovija rješenja u područjima prometne infrastrukture, upravljanja prometom, mobilnosti, sigurnosti na cestama i parkirališnim rješenjima. Sajam okuplja preko 800 izlagača iz više od 40 zemalja te okuplja posjetitelje iz 140 zemalja širom svijeta. Desetak zaposlenika Eccosa posjetilo je sajam kako bi proširili i razmijenili znanje i iskustva u spomenutim segmentima.

Eccos je jedna od vodećih tvrtki za projektiranje, izgradnju i održavanje tehnološki naprednih parkirališnih sustava, a sve više smo prisutni i s rješenjima za cestovni promet. Projektiramo i izvodimo kompletna prometna tehnička rješenja u tunelima i na otvorenim dionicama, a i za tvrtku BINA Istra razvili smo i Eccos Datex Portal koji omogućuje dijeljenje informacija putem DATEX II Protokola (standardiziranog načina razmjene prometnih podataka na području Europske unije).

Eccos stavlja naglasak na inovativna, napredna te optimalna rješenja koja idu u korak sa svim tehnološkim izazovima stoga nam je posjet sajmu bio izrazito zanimljiv. Također, imali smo priliku da se sastanemo s postojećim, ali i potencijalnim budućim, partnerima i dobavljačima.