Novosti

Eccos je sudjelovao na Job Fairu, najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj

28.5.2019.

 

Job Fair je najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem sudjeluje više od 100 vrhunskih tehnoloških organizacija, posjeti ga više od 3500 studenata, a ove se godine održao 15. i 16. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Cilj mu je upoznati studente s mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te povezati poslodavce s najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Kako Eccosov tim čine upravo obrazovani i ambiciozni zaposlenici, koji su u naše redove uvijek dobrodošli, ove smo se godine i mi uključili u projekt Job Fair te predstavili novim potencijalnim snagama prednosti rada u visokotehnološkoj tvrtki koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti. 

Eccosovi predstavnici na Job Fairu bili su naši razvojni inženjeri. Iako su u Eccosu više od polovice zaposlenih diplomirani inženjeri elektrotehnike, i mi se, kao i svi u Hrvatskoj, ali i šire, borimo s manjkom stručnog kadra te smo u stalnoj potrazi za novim snagama. Ljude u timu zadržavamo poticanjem kvalitetnih i otvorenih odnosa, ulaganjem u edukacije, mogućnošću napredovanja u skladu s ostvarenim rezultatima te stimuliranjem kvalitetnog rada i truda. Svojim ljudima nudimo sudjelovanje u sofisticiranim projektima u Hrvatskoj, zemljama regije i Europske unije te širenje znanja u razvoju softvera, hardvera, vođenju projekata i svim ostalim aspektima naših djelatnosti.