Novosti

Ikea Beograd – Eccos aplikacijom Epsimax objedinio sustave tehničke zaštite robne kuće

07.10.2017.

U novoj Ikeinoj robnoj kući u Beogradu instalirano je Eccosovo integracijsko programsko rješenje Epsimax. Instalacijom Epsimaxa objedinjeni su sustavi ključni za sigurnost robne kuće – sustav videonadzora, kontrole pristupa, protuprovale i dojave požara, što znači da se svim sustavima može upravljati iz jedne, središnje nadzorno-upravljačke aplikacije.

Zahvaljujući našem softveru, operateri u kontrolnoj sobi povezivanjem informacija iz integriranih sustava koji generiraju podatke imaju potpuni pregled svih potencijalno rizičnih točaka robne kuće, osiguravajući pritom potpunu sigurnost kupaca, ali i nadzor nad sumnjivim osobama.

Epismaxova interaktivna mapa, koja u stvarnom vremenu grafički prikazuje sve važne informacije iz integriranih sustava, omogućuje operateru jednostavno snalaženje u prostoru te brzu i pravovremenu reakciju.

U okviru integriranog sustava tehničke zaštite instalirano je oko 350 protuprovalnih senzora, više od 200 kamera, više od 2000 javljača požara te više od 40 vrata.

U završnoj nam etapi predstoji instalacija Epsimaxova modula za integraciju POS uređaja, unutar kojeg se informacije s blagajne povezuju s videonadzorom, kako bi se u stvarnom vremenu ili naknadnom analizom utvrdili eventualni nedostaci prilikom naplate te time osigurala pravilna usluga i ono najvažnije – potpuno zadovoljstvo kupaca.