Novosti

Konferencija Sigurnost 22 okupila je široku zajednicu stručnjaka iz sigurnosti

10.6.2022.

Visoka škola za sigurnost, uz suorganizatore SSBM Geneva i Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore, je 8. lipnja 2022. godine u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn organizirala konferenciju „Sigurnost 22“ koja je okupila široku zajednicu stručnjaka iz područja sigurnosti.

U cilju razmjene praktičnih iskustava i primjera dobre prakse u različitim aspektima sigurnosnog prostora, istaknuti govornici iz akademske i stručne zajednice raspravljali su o važnim aktualnim temama poput međunarodne sigurnosti, sigurnosti Republike Hrvatske, sigurnost boravka turista u Hrvatskoj, poslovne i kibernetičke sigurnosti, suvremenih koncepata zaštite okoliša u ublažavanju i prilagodbi klimatskim promjenama, sigurnosti provedbe velikih građevinskih projekata, itd.

Foto: DOKU FILMS

Naš direktor prodaje, mr. sc. Ivan Bilać, dipl. ing. el., održao je predavanje, a naš direktor razvoja, dr. sc. Dejan Čakija, pridonio je kvalitetnoj raspravi na temu poslovne i kibernetičke sigurnosti.
Kao partneri Visoke škole za sigurnost, rado se odazovemo kao gostujući predavači i podijelimo znanja i iskustva koja smo skupili u 23 godine uspješnog poslovanja.

Foto: DOKU FILMS