Novosti

Konferencija Sigurnost 22 okupila je široku zajednicu stručnjaka iz sigurnosti

10.6.2022.

Visoka škola za sigurnost, uz suorganizatore SSBM Geneva i Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore, je 8. lipnja 2022. godine u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn organizirala konferenciju „Sigurnost 22“ koja je okupila široku zajednicu stručnjaka iz područja sigurnosti.

U cilju razmjene praktičnih iskustava i primjera dobre prakse u različitim aspektima sigurnosnog prostora, istaknuti govornici iz akademske i stručne zajednice raspravljali su o važnim aktualnim temama poput međunarodne sigurnosti, sigurnosti Republike Hrvatske, sigurnost boravka turista u Hrvatskoj, poslovne i kibernetičke sigurnosti, suvremenih koncepata zaštite okoliša u ublažavanju i prilagodbi klimatskim promjenama, sigurnosti provedbe velikih građevinskih projekata, itd.

Foto: DOKU FILMS

Naš direktor prodaje, mr. sc. Ivan Bilać, dipl. ing. el., održao je predavanje na temu „Hrvatska pamet za sigurnu Europsku komisiju“ gdje je predstavio projekt kojim se je Eccos probio na zapadno tržište: unapređenje i održavanje elektroničkih i elektromehaničkih sustava kontrole pristupa ljudi i vozila u svim objektima Europske komisije smještenih u Bruxellesu (osamdesetak objekata s preko 21.000 zaposlenih). Također, naš direktor razvoja, dr. sc. Dejan Čakija, pridonio je kvalitetnoj raspravi na temu poslovne i kibernetičke sigurnosti.
Kao partneri Visoke škole za sigurnost, rado se odazovemo kao gostujući predavači i podijelimo znanja i iskustva koja smo skupili u 23 godine uspješnog poslovanja.

Foto: DOKU FILMS