Novosti

Konferencija Smart industry – Pametnim industrijama do ubrzanog rasta i razvoja gospodarstva

17.10.2023.

Bili smo dio konferencije Smart industry  – Pametnim industrijama do ubrzanog rasta i razvoja gospodarstva u organizaciji časopisa Poslovni dnevnik u Šibeniku.
Tijekom bogatog dvodnevnog programa, uz interesantne panele  i diskusije, imali smo prilike čuti mnoga zanimljiva predavanja stručnjaka iz vodećih tehnoloških kompanija i institucija na temu digitalne transformacije, umjetne inteligencije, kibernetičke sigurnosti i smart city rješenja, a sve potkrijepljeno primjerima iz prakse.

Naš direktor prodaje, Ivan Bilać, održao je prezentaciju u dijelu konferencije koja je imala za cilj prikazati zanimljive primjere iz prakse pametnih rješenja u gradovima – rješenja koja bi trebala olakšati i poboljšati upravljanje gradskim uslugama u određenim segmentima. On je kroz naše uspješno odrađene projekte objasnio na koji način tvrtka Eccos nudi smart city rješenja za digitalizaciju gradova.

Uvijek nam je drago sudjelovati na ovakvim događanjima na kojima imamo prilike obnoviti postojeća i stvoriti nova poslovna poznanstva.

Foto: Eccos i Hrvoje Jelavić, Pixsell