Novosti

Konferencija “Smart Industry: Pametnim industrijama do ubrzanog razvoja i rasta hrvatskoga gospodarstva“

14.10.2022.

Konferencija Smart Industry: Pametnim industrijama do ubrzanog razvoja i rasta hrvatskoga gospodarstva“ održala se 11. listopada u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn u organizaciji poslovnih dnevnih novina i internetskog portala Poslovni dnevnik. Cilj konferencije je bio kroz stručne prezentacije i primjere dobre prakse pokazati stupanj digitalizacije hrvatskoga gospodarstva, aktivnosti koje su u planu, primjene novih tehnologija, poslovnih modela i procesa koji sa sobom donose pozitivan utjecaj na društvo i ekonomiju.

Teme su bile obrađene kroz prezentacije, studije slučaja i panel rasprave, a u predstavljanju studija  slučaja, naš direktor prodaje, Ivan Bilać prezentirao je kako Eccosova rješenja pomažu digitalizaciji logistike poslovanja na primjeru Luke Ploče. Na kraju dana održao se i Meet the buyers forum na kojem se mogao dogovoriti izravni sastanak s ponuđačima rješenja na području digitalizacije i uvođenja naprednih tehnologija.

Ponosni smo što smo dio Smart Industry projekta i time pridonosimo popularizaciji i razvoju digitalizacije poslovanja koji je nužan za napredak industrije. (Foto: Jurica Galoić, Pixsell)