Novosti

Posjetili smo sajam IFSEC u Londonu

25.5.2023.

Posjetili smo sajam IFSEC (International Fire and Security Exhibition and Conference) koji se održao 16. – 18.5.2023. u Londonu. Riječ je o tradicionalnom sajmu koji je pokrenut 1974. godine ugošćujući britanske i međunarodne stručnjake za sigurnost, a vremenom je postao jedan od najvećih događaja za sigurnosnu industriju.

Ove godine okupio je više od 250 izlagača iz cijelog svijeta. Prisutni su mogli vidjeti, čuti i doživjeti najzanimljivija rješenja iz područja kontrole pristupa, videonadzora, zaštite perimetra, kibernetičke sigurnosti te zaštite od požara.

Održana su i raznovrsna predavanja i radionice, a mi smo također prisustvovali na nekima od njih: Drone threats & countermeasures (Prijetnje dronovima i protumjere), Big Tech and global trends impacting access control (Velika tehnologija i globalni trendovi koji utječu na kontrolu pristupa) i Futureproofing your CCTV network (Zaštita budućnosti vaše CCTV mreže).

Kroz dinamičan program i razgovore na izložbenim prostorima imali smo priliku razmijeniti znanje i iskustvo sa stručnjacima što pridonosi boljem uvidu u nove trendove i tehnologije te rješenjima za buduće projekte.