Novosti

Streljačko društvo Končar-Zagreb 1786 može se pohvaliti s više od 90 osvojenih medalja na svjetskim natjecanjima

02.2.2023.

Prisustvovali smo godišnjoj skupštini Streljačkog društva Končar-Zagreb 1786 gdje su predstavljeni brojni uspjesi članova društva te podijeljena sveukupno 42 priznanja za uspjehe strijelaca kadeta, juniora i seniora. U programu su se prisutnima obratili predsjednik društva, Krešimir Vrančić, Vjekoslav Šafranić, predsjednik sportskog saveza grada Zagreba, Boris Gramnjak, naš najbolji gluhi strijelac te direktor SD Končar-Zagreb 1786, Zlatko Loborec, koji je ispričao impresivna postignuća pojedinih strijelaca te entuzijastično istaknuo kako društvo ima visoko postavljene ciljeve za iduću godinu.

Izuzetno nam je drago da sportaši, a posebno oni najmlađi, za svoj rad i predanost sportu, osim raznih dobrobiti za zdravlje, dobiju priznanja i obliku medalja. Drago nam je možemo poduprijeti društvo koje promovira sport i još pri tome ostvaruje izvanredne rezultate. Čestitamo svima ovim putem i sigurni smo da će Končar Zagreb 1786 i  dalje nastaviti nizati uspjehe.

Pročitajte više o društvu i ostvarenim rezultatima društva na njihovim web stranicama. Ako se odlučite pridružiti SD Končar-Zagreb 1786, garantiramo da ćete se naći u društvu skromnih, veselih i talentiranih ljudi.