Novosti

Sudjelovali smo na Adria Security Summitu 2022

12.10.2022.

Sudjelovali smo na Adria Security Summitu, najvećoj regionalnoj konferenciji i sajmu industrije sigurnosti na području jugoistočne Europe. Sajam je ove godine okupio preko 130 izlagača koje su posjetilo preko 2000 posjetitelja. Organizator sajma je magazin a&s Adria, mjesečna publikacija posvećena sigurnosnoj industriji, uz potporu Messe Frankfurta, najvećeg europskog organizatora poslovnih događanja

Na sajmu smo predstavili naše vlastito softversko rješenje za integraciju sustava tehničke zaštite, sustava vatrodojave i ostalih sustava u zgradarstvu – aplikaciju Epsimax. Osim dva dana poslovnog umrežavanja i razmjenu iskustava i znanja te sklapanje novih partnerstava, u programu su bila brojna predavanja na temu tehničke zaštite, kibernetičke sigurnosti, automatizacije, mobilnosti itd. 

Drago nam je vidjeti da sajam raste iz godine u godinu te da je sedmo izdanje sajma oborilo rekorde i u izlagačima, ali i posjetiteljima. Rado podržavamo i sudjelujemo na takvom tipu događaja koji pridonosi boljem upoznavanju sigurnosne industrije i novih rješenja u regiji i šire.