Novosti

Sudjelovali smo na Adria Security Summitu 2022

12.10.2022.

Sudjelovali smo na Adria Security Summitu, najvećoj regionalnoj konferenciji i sajmu industrije sigurnosti na području jugoistočne Europe. Sajam je ove godine okupio preko 130 izlagača koje su posjetilo preko 2000 posjetitelja. Organizator sajma je magazin a&s Adria, mjesečna publikacija posvećena sigurnosnoj industriji, uz potporu Messe Frankfurta, najvećeg europskog organizatora poslovnih događanja

Na sajmu smo predstavili naše vlastito softversko rješenje za integraciju sustava tehničke zaštite, sustava vatrodojave i ostalih sustava u zgradarstvu – aplikaciju Epsimax. Osim dva dana poslovnog umrežavanja i razmjenu iskustava i znanja te sklapanje novih partnerstava, u programu su bila brojna predavanja na temu tehničke zaštite, kibernetičke sigurnosti, automatizacije, mobilnosti itd. Naš direktor prodaje, Ivan Bilać, održao je prezentaciju na temu „Hrvatska pamet za sigurnu Europsku komisiju“ gdje je kroz studiju slučaja pobliže objasnio projekt implementacije kontrole pristupa na objektima Europske komisije.

Drago nam je vidjeti da sajam raste iz godine u godinu te da je sedmo izdanje sajma oborilo rekorde i u izlagačima, ali i posjetiteljima. Rado podržavamo i sudjelujemo na takvom tipu događaja koji pridonosi boljem upoznavanju sigurnosne industrije i novih rješenja u regiji i šire.