Novosti

Sudjelovali smo na međunarodnoj konferenciji Privatna zaštita 2023

04.5.2023.

U organizaciji Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore u četvrtak 27.04.2023. u Hotelu The Westin Zagreb održana je već tradicinalna međunarodna konferencija Privatna zaštita 2023.

Konferencija Hrvatske industrije privatne zaštite i sigurnosti središnji je i jedinstveni godišnji skup predstavnika poslovnih subjekata i stručnjaka iz područja privatne zaštite i sigurnosti. Ove godine okupila je oko 130 sudionika industrije privatne sigurnosti RH i EU, korisnika usluga, akademske zajednice, javnog i privatnog sektora RH. U zanimljivom programu objašnjeno je što donosi nova Direktiva o otpornosti kritičnih entiteta za industriju privatne zaštite u Republici Hrvatskoj te sve o konceptu integralne zaštite javnih prostora u Europskoj uniji. Kroz predavanja, izlaganja i panele pričalo se o izazovima u primjeni umjetne inteligencije i mnogim drugim aktualnim temama.

Kao dugogodišnji član Hrvatskog ceha zaštitara rado podržavamo i sudjelujemo na njihovim konferencijama gdje, osim usvajanja novih znanja i informacija, imamo priliku za umrežavanje te razmjenu mišljenja i ideja.