Novosti

Svečano obilježavanje 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara

Svečano smo obilježili 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara

03.5.2022.

28. 4. proslavili smo 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara međunarodnim kongresom u Hotelu Westin. Kongres je okupio stotinjak stručnjaka iz područja sigurnosti: članove skupština, nadzornih odbora i uprave zaštitarskih trgovačkih društava, menadžere i voditelje poslova sigurnosti iz javnog i privatnog sektora, predstavnike ministarstva unutarnjih poslova, projektante sustava sigurnosti i ostale kojima je privatna zaštita dio svakodnevice.

Kongres je bio prožet panelima na kojima su bile pokrivene teme vezane za privatnu zaštitu, njenu ulogu i budućnost te ulogu u konceptu domovinske zaštite. Na panelu naslova Tehnička zaštita – jučer, danas, sutra sudjelovao je Krešimir Paić, direktor i suvlasnik Eccosa.
Također, povodom obilježavanja 30 godina osnutka i djelovanja Hrvatskog ceha zaštitara najavljeno je i izdavanje “Monografije Hrvatskog ceha zaštitara”.

Svečano obilježavanje 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara Svečano obilježavanje 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara

Kao članica Hrvatskog ceha zaštitara dugi niz godina podržavamo Ceh u brojnim aktivnostima, stoga smo ponosni što smo primili zahvalnicu od Ceha za doprinos razvoju privatne zaštite u Republici Hrvatskoj. Drago nam je da smo podržavanjem i sudjelovanjem na kongresu proslaviti 30 godišnjicu osnutka i djelovanja Ceha.

Svečano obilježavanje 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara Svečano obilježavanje 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara Svečano obilježavanje 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara