Novosti

U suradnji s Bina-Istrom donirali smo kombi vozilo Dječjem domu Zagreb

10.7.2023.

U suradnji s Bina-Istrom donirali smo putničko kombi vozilo Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj.
Službena primopredaja kombija izvršena je u četvrtak, 6. srpnja 2023. ispred Dječjeg doma Zagreb, a prisustvovali su ravnateljica Dječjeg doma Zagreb, gospođa Jasna Ćurković Kelava, gospođa Margareta Mađerić, državna tajnica pri Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, gospodin Dario Silić, generalni direktor Bina-Istre i, gospodin Christian Santaleza, direktor Bina-Istra upravljanje i održavanje te direktor Eccosa, Krešimir Paić.
„Ideja za donacijom došla je nakon razgovora s gospođom Jasnom Ćurković Kelava koja je spomenula kako im je u domu potrebno veće prijevozno sredstvo“, objašnjavaju iz Bina-Istre.

Kao poslovni partneri Bina-Istre s kojom uspješno surađujemo, zajedno smo prepoznali potrebu Dječjeg doma te smo se odlučili angažirati i nabaviti kombi primjeren za prijevoz djece štićenika. Već dulji niz godina uključeni smo u društveno odgovoran koncept poslovanja i smatramo da takav pristup doprinosi svim stranama. Rado pomažemo radu raznih udruga i osobama kojima je pomoć potrebna te nam je drago da ćemo ovom donacijom olakšati rad Doma.

 

 

„Zahvaljujemo Bina-Istri i Eccosu na vrlo vrijednoj i nama jako potrebnoj donaciji. Stari kombi je dotrajao i ovaj nam je došao u pravo vrijeme, koristit ćemo  ga u Nazorovoj za prijevoz male djece i odgajatelja te po potrebi za prijevoz stvari i robe. Svakako će vožnja djece  u novom dobro opremljenom kombiju doprinijeti većoj sigurnosti naših mališana“, rekla je gospođa Ćurković Kelava i istaknula da Dom u Nazorovoj trenutno skrbi o 90 male djece i 10 mladih majki.