Novosti

Eccos je na Sarajevskoj žičari instalirao sustav prodaje ulaznica i kontrole ulaska posjetitelja

09.10.2018.

 

Sarajevsku žičaru, koja vozi na planinu Trebević, jednu od glavnih atrakcija Sarajeva, grad je dobio davne 1959. godine, a radila je do početka rata 1992. Iako više od 25 godina nije bila u funkciji, Sarajevska žičara ostala je simbol slobodnog Sarajeva te uspomena na bezbrižne i sretne dane djetinjstva mnogih Sarajlija.

Zahvaljujući Gradu Sarajevu i velikodušnoj donaciji dr. Edmonda Offermana, čija je supruga Maja rođena Sarajka i zbog koje je razvio veliku ljubav prema Sarajevu, Sarajevo od 6. travnja 2018., kada je obilježen i Dan grada, ponovno ima žičaru.  Uspješnoj realizaciji projekta nove Sarajevske žičare uvelike je doprinijela gradska tvrtka JP Sarajevo d.o.o., koja upravlja žičarom, te brojni izvođači radova, među kojima je i Eccos.

 

Eccos inženjering d.o.o. Sarajevo isporučitelj je sustava kontrole ulaska posjetitelja Skidata Handshake.Logic te sustava prodaje ulaznica Dekod Paganini. Treba istaknuti i iznimno dobru suradnju Eccosa s tvrtkom JP Sarajevo d.o.o., kao i s ostalim izvođačima radova, a to su: Džekos d.o.o., glavni izvođač radova; Stim d.o.o., glavni izvođač elektroradova; Pro Team d.o.o., izvođač radova slabe struje i isporučitelj informatičke opreme za sustav prodaje ulaznica i kontrole ulaska posjetitelja; Dekod d.o.o., isporučitelj aplikacije za prodaju karata Paganini te Fractal d.o.o., isporučitelj fiskalnih pisača i aplikacije za fiskalizaciju računa. Rokovi koje su imali izvođači radova bili su kratki, ali zahvaljujući dobrim međuljudskim odnosima i profesionalnom pristupu poslu, svi su radovi na vrijeme i kvalitetno obavljeni te je Sarajevska žičara, na Dan grada Sarajeva, svečano otvorena uz prisustvo mnogih cijenjenih dužnosnika i uzvanika, prijatelja grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine.