Novosti

Konferencija “Izazovi u zaštiti industrije i infrastrukture”

03.11.2021.

U organizaciji časopisa Zaštita održana je konferencija “Izazovi u zaštiti industrije i infrastrukture”. U Hotelu Westin u Zagrebu okupili su se vrhunski stručnjaci iz Republike Hrvatske i inozemstva koji su govorili o ključnim sigurnosnim izazovima s kojima se u industriji i zaštiti kritičnih infrastruktura susreću, suvremenim rješenjima i iskoraku na međunarodno tržište.

Među predavačima bio je i Eccosov direktor prodaje, Ivan Bilać, koji je održao prezentaciju na temu “Potpuno sigurnosno rješenje za kritičnu infrastrukturu”. Ivan je kroz primjer projekta Kliničke bolnice Sv. Duh, za koji je Eccos ove godine osvojio Hrvatsku veliku nagradu sigurnosti, predstavio nova implementirana rješenja na projektu.

U sklopu konferencije održana je zanimljiva i poučna radionica “Cyber ugroze u videonadzoru” za koju su polaznici dobili i službeni certifikat Hikvisiona. Radionicu je održao direktor Hikvisiona EMEA za Cyber sigurnost, Fred Streefland, a govorio je o osnovama Cyber sigurnosti, hakiranju nadzorne kamere, privatnosti itd.