Novosti

Otvorenje šibenske Poljane – uz novi izgled središnjeg gradskog trga Šibenik je povećao parkirališne kapaciteta grada za građane i turiste

03.7.2020.

 

Otvorena je Poljana –  središnji trg grada Šibenika. Poljana je novo moderno gradsko šetalište koje je također poslužilo za povećanjem parkirališnih kapaciteta grada. Projekt uključuje građevine javne i društvene namjene – trg, prezentaciju arheologije, garažu i trafostanicu, a Eccos je, između ostalog, implementirao rješenja za parking za troetažnu garažu koja se nalazi ispod samog trga.

Eccos je instalirao sustav SKIDATE za naplatu parkinga koji je povezan sa sustavom za prepoznavanje tablica (LPR), a sve je prikazano u centralno upravljačkoj aplikaciji Epsimax. Osim toga, integrirani su još i sustav videonadzora, sustav za detekciju i dojavu požara i sustav za nadzor zauzeća parkirališnih mjesta. Elementi svih integriranih sustava prikazani su na interaktivnoj mapi unutar aplikacije Epsimax kroz koju je moguće pratiti status svih elemenata.

Ponosni smo da su upravo Eccosova rješenja implementirana u projekt Poljana Šibenik koji se izgledom i funkcionalnostima može mjeriti s projektima na svjetskoj razini.

Za potpuni doživljaj Poljane pogledajte video Šibenskog portala: