Novosti

Sudjelovali smo na Međunarodnom kongresu hrvatske industrije privatne zaštite pod nazivom “Između inovacija i regulacija u novom normalnom”

26.10.2021.

U organizaciji Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore održan je Međunarodni kongres hrvatske industrije privatne zaštite pod nazivom “Između inovacija i regulacija u novom normalnom”. U zagrebačkom hotelu Westin stotinjak sudionika iz sigurnosnog sektora RH, a program Kongresa mogao se pratiti i online putem.

Na Kongresu su kroz prezentacije i panel rasprave bile pokrivene teme primjene novog Zakona o privatnoj zaštiti gdje je na panel raspravi sudjelovao Eccosov voditelj ključnih kupaca i stranih tržišta, Ivan Špoljarić. U dijelu kongresa o tehničkoj zaštiti i pametnim rješenjima u novom normalnom panelist je bio Eccosov specijalist za projekte i prodaju, Tomislav Lacković.

U sklopu Kongresa predstavljena je analiza djelatnosti privatne zaštite i sigurnosti gdje su prikazani pokazatelji poslovanja 30 najboljih tvrtki iz sektora tjelesne i tehničke zaštite u periodu 2018. do 2020. godine. Eccos je zauzeo vodeće mjesto po broju zaposlenih te drugo mjesto po ukupnom prihodu za 2020. godinu.