Novosti

Eccos je sudjelovao na konferenciji Hrvatski dani sigurnosti 2019.

18.11.2019.

 

Hrvatski dani sigurnosti, konferencija koju organizira Hrvatska udruga menadžera sigurnosti, održana u Opatiji 23. – 25. listopada 2019. namijenjena je publici zainteresiranoj za nove oblike sigurnosti, što je ujedno bila i tema ovogodišnje konferencije.

Kroz program, diskusije, razmjenu iskustava i neformalna druženja sudionici su imali mogućnosti stjecanja novih znanja i vještina za njihovu primjenu u svakodnevnom radu.

Održani su paneli na temu gospodarstva i sigurnosti, prijelaza iz vojnog, obavještajnog  policijskog svijeta u svijet korporativne i privatne sigurnosti te na temu kibernetičkih prijetnja. Uz kibernetičku sigurnost, temu  koju je iznijelo više predavača, još neke teme bile su edukacija Intelligence analysis, korporativna sigurnost, upravljanje devijantnim ponašanjem na radnom mjestu, prevencija prijevara i gospodarskog kriminala, GDPR itd.

 

 

Jedan od izlagača bio je i Ivan Bilać, direktor prodaje Eccosa, koji je kroz svoje predavanje prikazao nove oblike sigurnosti u lukama.

Zadnji dan konferencije, osim predavanja kako upravljati incidentima u korporaciji i sigurnosnim rizicima, sudionici su mogli čuti više o tome kako steći zlatni standard za menadžera korporativne sigurnosti te upoznati nove tehnologije kao alate sigurnog poslovanja.